Accountancy expo 2019, what's new?!

Het jaarlijkse Accountancy Expo event

software online boekhouden app Accountancy ExpoOp 18 juni j.l. heeft het jaarlijkse event Accountancy Expo weer plaats gevonden. Deze bijeenkomst draaide weer om het prijsgeven van allerlei nieuwtjes op het gebied van boekhouden. In deze blog geven wij jou een impressie van die dag, inclusief de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatief en online boekhouden.

Accountancy Expo 2019 in een notendop

Gratis en toch levert het boekhouders en accountants veel op. Een bezoek aan de Accountancy Expo is daarom ieder jaar, binnen dit vakgebied. een must. Ook dit jaar bleek dit het geval. Ruim 1200 bezoekers kwamen af op dit evenement om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste releases van software, tools en platforms op het gebied van accounting. En dat is ook niet zo gek. Zo waren er in totaal 32 sprekers, 97 exposanten en konden bezoekers 27 verschillende sessies bijwonen. Dat is wel een goedgevulde agenda! Een leerzame dag, die ook nog casual was want de stropdas mocht u thuis laten. Ook eens een keer fijn.
Voor een volledige impressie kunt u terecht op de site van Accountancy Expo

Innovaties voor accountants

Op zo een dag beleef je van alles en dan is het fijn om even terug te kijken op wat er allemaal te zien en te horen was. Met dit korte overzicht van de innovaties op het gebied accounting helpen wij u op weg met deze highlights:

  1. Aankondiging Accountech: De kennisgroep Accounttech van de NBA geeft invulling aan technologische verandering in het accountantsberoep.
  2. Samenwerking krijgt een nieuw impuls met Twinfield Samenwerken: Een platform waarin de hele tijdlijn is opgenomen en alle afspraken; wie doet wat en wanneer? Werk is hierdoor makkelijk te verdelen, ook in vakanties.
  3. Exact presenteert visie en 3 bijbehorende innovaties om dat te bewerkstelligen: "de accountant als de vertrouwenspersoon die de ondernemer verder helpt.

Voor alle ins en outs, kunt u terecht op de site van Accountantweek.nl

Accountancy Expo 2020, wat staat ons te wachten?

Het is moeilijk voor te stellen na deze editie maar ook volgend jaar staat ons weer veel te wachten. Over Accountancy Expo 2020 zegt de organisatie nu al het volgende:

"Voor Accountancy Expo hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de nieuwste en meest toonaangevende innovaties van accountancy en IT. Je wordt samen met meer dan 1200 collega's geïnformeerd over de nieuwste releases van software, tools en platforms. Vergelijk de producten van meer dan 97 top leveranciers.

Wat is nieuw? Wat kun je het komende jaar verwachten aan software updates en noviteiten? Ontdek het op Accountancy Expo op 16 juni 2020!"

Voor onafhankelijk advies over accounting

Heeft u vragen over accounting of over bovenstaande? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag op weg met onafhankelijk advies over online boekhouden en accounting.

Tips over welk boekhoudprogramma het beste bij jou past. Neem contact met ons op.

Laatste berichten